Info

Urbandesk maakt websites met Joomla content management system en Yootheme template builder. Joomla is een gratis open source website bouwsysteem. Voor plugins/extenties moet echter vaak wel betaald worden. Joomla biedt vele mogelijkheden. Zeker in samenwerking met Yootheme. Yootheme biedt zeer flexibele aanpasbare templates. Templates van Yootheme zijn €50,- per stuk/license.

Onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant. De achterkant van de site dient up to date gehouden te worden. Joomla komt regelmatig met security- en/of verbeter-updates. Ook dienen plugins/extenties up to date gehouden te worden. Zo niet, dan wordt de site kwetsbaar voor hackers. Aan de voorkant van de site wenst u wellicht, met of zonder regelaat, enige aanpassingen. Urbandesk voorziet in dit onderhoud middelds twee optionele onderhouds opties, te weten:

JOA

Joomla Onderhoud Abonnement
€92,- per jaar ex BTW
- Joomla updates
- Extensie updates
- Regelmatige backups
- Search Engine Optimization
- Google Analytics reports

WAT

Website onderhoud tegoed
€23,- per 60 minuten ex BTW
- Aanpassingen aan website
- Beeld
- Text
- Layout
- Anders..

Aanvragen

Stuur hiervoor een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Beëindigen

Beëingdigen van het Joomla Onderhoud Abonnement of het Website Aanpassing Tegoed, kan altijd per direct.
Eventueel openstaand tegoed wordt gerestitueerd.

Email